Hundefrisør i Aarhus

Majas Hundesalon tilbyder professionel pleje af din hund i Aarhus. Uanset race, størrelse og specielle ønsker til klip, så kan jeg hjælpe. Jeg tilbyder klipning, trimning, børstning og vask, men også pleje af negle, ører og tænder. Har du specifikke ønsker til din hunds udseende, så fortæl mig endelig om dem. Jeg kan udføre bamseklip, racetypisk klip eller andet – sammen finder vi den bedste løsning for dig og din hund.

Kontakt din hundesalon i Aarhus i dag på telefon 60 19 60 12 og få et godt tilbud på hundetrimning i Aarhus.

Altid god service

Hos mig får du en hundefrisør i Aarhus, der giver hunden den optimale pleje og med hundens behov i centrum. Jeg ved, hvor vigtigt det er, at hunden får en god oplevelse, og derfor skaber jeg de bedste rammer. Jeg benytter altid professionelle plejeprodukter og værktøjer, hvilket giver det bedste udgangspunkt for en glad og tilfreds hund. Under trimningen tales der roligt til din hund og gives masser af ros, så der efterlades et godt indtryk hos hunden.

Mobil Hundesalon i Aarhus

Hvis din hund ikke er helt tryg ved nye omgivelser, tilbyder jeg at bringe min hundesalon til dig. Vante rammer giver mere ro til klipningen og hunden skal ikke tage stilling til nye dufte og indtryk. Jeg medbringer alt udstyr, trimmer hunden som du vil have det og rydder til sidst op efter mig. Det bliver ikke nemmere med en hundetrimning i Aarhus, og du og din hund får en god oplevelse.

Kontakt din hundefrisør i Aarhus

Hvis du ønsker en professionel og ideel løsning til din hund, så er Majas Hundesalon i Aarhus det rigtige valg. Jeg tilbyder hundetrimning i Aarhus og kører gerne hjem til dig og klipper. Du garanteres et flot plejeresultat og jeg skaber de bedste rammer for at få en glad og tryg hund. Ring til mig i dag på telefon 60 19 60 12, så tager vi en snak om din hund og dens behov.