Hundesalon Silkeborg, Hedensted, Kolding og Vejle

Søger du professionel pleje til din firbenede ven? Lad Majas Hundesalon hjælpe dig. Jeg tilbyder klipning, børstning, trimning, vask, negleklip og ørerens samt tandrensning. Alle racer er velkomne hos mig og uanset om du ønsker bamseklip, racetypisk klip eller andet, så sørger jeg for et flot resultat. Klipningen foretages altid med hundens behov i fokus, så den får en positiv oplevelse.

Bestil en tid hos din hundefrisør i Hedensted, Silkeborg og omegn i dag på telefon 60 19 60 12

Mobil hundesalon i Kolding, Hedensted, Vejle, Silkeborg m.m.

For at gøre oplevelsen lidt bedre, tilbyder jeg at klippe og pleje hjemme hos dig. Hundesalonen er mobil og du kan derfor få en professionel hundefrisør i Silkeborg, Hedensted og omegn på besøg hjemme hos dig. Jeg medbringer alt udstyr, trimmer hunden i trygge rammer og rydder selvfølgelig op efterfølgende. Det er den ideelle løsning, idet hunden er glad og afslappet og ikke skal tage stilling til nye omgivelser samtidigt med klipningen.

Professionel pleje

Når jeg servicerer din hund, benytter jeg kun de bedste produkter og derfor er værktøj og plejeprodukter altid nøje udvalgt. Derudover taler jeg roligt til hunden og giver masser af ros, så du får en glad og velplejet hund med hjem. Uanset hvilken løsning du ønsker og hvilke rammer, det skal foregå i, så kan jeg hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller lille og jeg har god erfaring med forskellig hundepleje.

Få et tilbud på en hundefrisør i Hedensted, Silkeborg og omegn

Trænger din hund også til en klipning, trimning, vask eller andet, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak. Min hundesalon er mobil og jeg tilbyder professionel service hjemme hos dig. Ring til mig i dag på telefon 60 19 60 12 og sammen finder vi den bedste løsning for dig og din hund. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på et besøg i min hundesalon i Vejle, Kolding, Hedensted og Silkeborg.