Vores tjenester

Jeg tilbyder dig som kunde, den bedste service. Jeg hjem til dig og  klipper hunden,  jeg medbringer  alt jeg skal bruge til ,efter endt arbejde, gør jeg rent efter mig.

Jeg tilbyder mange services. Jeg børster, klipper, trimmer, vasker og ordner tænder, negle og ører på alle hunderacer. Jeg bruger kun professionele produkter, og det gælder både mit værktøj og mine plejeprodukter. Kun det bedste til din hund. Uanset hvordan du ønsker din hund klippet eller plejet finder vi en løsning. Så om du ønsker bamseklip, racetypisk klip eller andet, så er du kommet til den rette.

Vores prise

Korthåret til langhåret og sværere klipning, trimning, negle /ører ordnes, tandpleje.

Prisen er beregnet ud fra at din hund bliver jævnligt plejet og at min arbejdstid ikke overstiger 2. timer for små og mellem racer, 3 timer for større racer. Er hunden misligholdt, tillægges prisen ekstra pr. efterfølgende time med 250 kr.  Mine priser er indenfor de første 24 km fra Horsens, efterfølgende kilometer derover, tillægger jeg kr. 3,70. pr. km.
Prisen er incl. Moms på 25%.
Mindre racer:   630 – 860 kr.
Mellem racer:   740 – 1200 kr.
Store racer:       980 – 1500 kr.
Meget store racer: 1200 – 2100 kr.
Racer der skal trimmes: 860 – 1500 kr.
Vask af hund tillægges 150-250 kr.

En god oplevelse

Ordentlig pelspleje kræver god tid og ikke mindst masser af din hunds energi. Derfor er det min fornemste opgave, at klipningen og plejen bliver en god oplevelse for din hund og at det sker på dens præmisser. Jeg roser og taler rosende til hunden, så den nyder sin behandling og er rolig og tryg ved situationen.

Hvorfor vælge mig

   • I sparer køreturen og den planlægning det kræver og ikke mindst, sparer det hunden for, at forlade sine vante og trygge rammer.
   • Når jeres kære hund er færdig, er den med det samme genforenet med sin familie og jeg rydder naturligvis op efter mig.
   • Hunden er glad og afslappet, når jeg arbejder med den og ikke forvirret fordi den skal være et nyt sted.
   • Jeg kommer hjem til jer og medbringer selv alt jeg skal bruge.
   • Majas Mobile Hundesalon er den ideele løsning.
   • Desuden har jeg meget fleksible åbningstider.

Tidligere klipninger

Kontakt mig

Bestil en tid her og nu

Spar tid og penge med Majas mobil hundesalon
Kontakt mig